Dispariție sesizată după aproape o jumătate de an

dispartitie

dispartitie Dispariție sesizată după aproape o jumătate de anÎn urmă cu cinci luni o fată de 16 ani ar fi plecat de bunăvoie de acasă, dar se pare că adevărul ar fi fost altul.  Tatăl fetei a sesizat după luni bune dispariția fiicei sale.

Copila, Aurelia Carmen Radu, în vârstă de 16 ani, locuia la bunicul său, în comuna Fălcoiu, judeţul Olt. În 15 septembrie 2019 fata ar fi plecat spre şcoală, dar nu a mai revenit. După cinci luni distanţă, tatăl său, care locuieşte în comuna Deveselu, a anunţat la poliţie dispariţia fiicei sale.

 Mama tinerei încă nu a fost identificată de poliţişti. Fata ar mai fi plecat de acasă şi cu un an înainte, cu un băiat din Teleorman. De ce dispariţia sa a fost anunţată atât de târziu este o întrebare la care poliţiştii nu au primit răspuns.

 „La data de 10 februarie a.c., orele 10.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Osica de Sus au fost sesizaţi de către un bărbat, de 48 ani, din comuna Deveselu, cu privire la faptul că nu mai ştie nimic de fiica sa, RADU AURELIA-CARMEN, de 16 de ani, de la începutul anului şcolar 2019. Minora a locuit în perioada respectivă cu bunicul său, în comuna Fălcoiu, iar în data de 15 septembrie 2019, aceasta a plecat către şcoală şi nu a mai revenit la locuinţa bunicului. Are următoarele semnalmente: vârsta de 16  ani, aproximativ 1.50cm , 55-60 kg greutate , ochi căprui, păr castaniu, lung, nu prezintă semne particulare.  Nu se cunoaşte vestimentaţia la data dispariţiei“, spun reprezentanţii IPJ Olt.

Lasă un răspuns