Iancu îi critică aspru pe Iohannis și pe liberali

marius iancu

marius-iancu- Iancu îi critică aspru pe Iohannis și pe liberali

Deputatul de Olt, Marius Iancu consideră că în ultima perioadă, România a primit mai multe palme din partea preşedintelui Kaus Iohannis după cum urmează: primă palmă dată românilor de către președintele lor, în opinia deputatului ar fi desemnarea de către Iohannis a lui Orban pentru funcția de premier, la o zi după ce Guvernul condus de el a fost demis de Parlament.

O altă lovitură dată românilor ar fi ca în Cabinetul pe care îl vor prezenta Parlamentului, să nu se schimbe niciun ministru

Desemnarea de către președintele Iohannis a lui Ludovic Orban pentru funcția de premier, la o zi după ce Guvernul condus de el a fost demis de Parlament, prin moțiune de cenzură, chiar cu mai multe voturi decât a fost investit, este o primă palmă dată românilor de către președintele lor, care calcă în picioare democrația. A doua palmă vine de la liberalii conduşi de Ludovic Orban care au votat, în unanimitate, ca, în Cabinetul pe care îl vor prezenta Parlamentului, să nu se schimbe niciun ministru. De votat au votat, în structurile lor interne, atât componența Guvernului Orban 2, cât și programul de guvernare, dar în Parlament nu le vor vota pentru că vor alegeri anticipate. Din păcate, în timp ce ei se joaca de-a democrația, românii plătesc factura! Iohannis și liberalii provoacă intenționat o criză politică, în România. Nu îi interesează că, din cauza ambiţiilor lor politice, va crește cursul euro, vor crește ratele românilor, chiriile, abonamentele și facturile la utilități, nu îi interesează că blochează investițiile și mediul de afaceri. Așa cred liberalii că pot obține puterea absolută în România, batandu-și joc de români. PSD a propus o soluție rezonabilă și tocmai pentru a evita acest joc nedemocratic al lui Iohannis, a ținut cont de obiecțiile lui și nu a propus un premier “pesedist”. Însă nimic din ce ar fi făcut PSD nu ar fi contat pentru o gașcă de politicieni iresponsabili care nu tin cont de români, de problemele și dorințele lor, și pentru care România este numai o proprietate bună de scos la mezat!” a declarat politicianul.

Anca Spiridon

Lasă un răspuns