Școala ‘Nicolae Iorga’ închisă de gripă

iorga

iorga Școala ‘Nicolae Iorga’ închisă de gripăAstăzi, 10 februarie, cursurile școlii ‘Nicolae Iorga’ din Slatina au fost suspendate parțial.  Acestă unitate de învățământ este cea de a treia închisă din cauza gripei sezoniere. Săptămâna trecută au fost suspendate cursurile la Şcoala Gimnazială „George Poboran” şi Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 2, tot din cazua numărului mare de viroze și gripe.

Informaţia a fost confirmată reprezentanţii Ministerului Educaţiei şi cercetării, dar şi de Mirela Paraschiv, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt.

Inspectoratul Şcolar a fost înştiinţat că la unitatea de învăţământ respectivă au fost confirmate mai multe cazuri de gripă în rândul elevilor, motiv pentru care cursurile au fost suspendate parţial până miercuri, inclusiv.

 „Am fost anunţaţi de directoarea de la Şcoala «Nicolae Iorga» din Slatina că sunt două cazuri de gripă în rândul elevilor, care deja au fost confirmate de specialiştii laboratorului Institutului Cantacuzino din Bucureşti, iar în privinţa altor şapte cazuri acestea au fost confirmate cu gripă la testul rapid făcut la Spitalul Slatina. S-a luat decizia ca timp de trei zile, adică de luni, 10 februarie, şi până miercuri, 12 februarie, cursurile să fie suspendate parţial la o clasă”, a spus Mirela Paraschiv, purtătorul de cuvânt al ISJ Olt.

În acest moment, la celelalte două unităţi de învăţământ din Slatina unde cursurile au fost suspendate parţial, respectiv Şcoala „George Poboran” şi GPP 2, acestea au fost reluate.

Lasă un răspuns