Strada Drăgănești va fi supralărgită

draganestii

draganestii Strada Drăgănești va fi supralărgităAu început lucrările de lărgirea a străzii Drăgănești, spre Parcul Industrial, cu patru benzi. La finalul săptămânii trecute, drumarii au început lucrările ce sunt prevăzute să dureze 8 luni, dar reprezentanții DASIP Slatina consideră că pot fi finalizate mult mai repede, dacă vreme va permite.

 La finalul lor, pe o distanță de 1,5 kilometri, se va circula pe patru benizi, lucru ce va permite fluidizarea  traficului, în prezent foarte aglomerat la orele de vârf, când oamenii vin și pleacă de la fabricile din zonă.

 „Au început supralărgirea străzii Drăgănești la patru benzi. Lucrările care se vor executa vor începe cu săpătură, după care se va decapa inclusiv stratul de asfalt existent. Se vor executa lucrări începând de la giratoriul din zona Prysmian până undeva după TMK”, a explicat Daniel Murguleț, șef birou în cadrul DASIP.

Şoseaua va face legătura cu Drumul Expres, dar și cu viitoarea centură mediană a Slatinei, care pornește din zona Alro și se termină dincolo de fabrica Pirelli, către Brebeni.  Cei de la DASIP vor continua lucrările începute  la cele 24 de străzi din Slatina.

Toate acestea fac parte din Contractul cadru care prevede asfaltarea a 100 de străzi din Slatina în următorii trei ani. Toate aceste lucrări sunt finanțate din bugetul local și au o valoare ce se ridică la 97 de milioane de lei.

Lasă un răspuns