Stănescu este susținut de colegi pentru funcția de secretar al PSD

stanescu psd

stanescu_psd Stănescu este susținut de colegi pentru funcția de secretar al PSDMai sunt câteva săptămâni până la Congresul PSD, astfel că, încep să apară și candidații pentru unele funcții din partid. In acest moment, numărul doi în ierarhia partidilui, senatorul de Olt, Paul Stănescu, este în cărți pentru funcția de secretar al PSD.

Acesta deține interimatul pe această funcție, dar, se pare că, unii colegi vor să rămână definitiv secretar general.

Paul Stănescu va candida la Congres tot pentru această funcție, cea de secretar general al PSD. El este susținut de către Gabriela Firea. Organizaţia PSD Bucureşti a aprobat duminică, prin unanimitate de voturi, susţinerea lui Marcel Ciolacu pentru funcţia de preşedinte al partidului şi a lui Paul Stănescu pentru funcţia de secretar general.Congresul partidului ar urma să aibă loc la finalul lunii februarie.

Senatorul de Olt a declarat duminică, la evenimentul de alegere a Gabrielei Firea la șefia PSD București, că partidului nu îi este teamă de alegeri anticipate.

”Mereu se vehiculează în mediul public că ne e teamă de alegeri anticipate. Eu v-aș ruga să facem un lucru. Sigur, indusă în spațiul public, această chestiune, ca și cum noi am fi provocat această criză politică, care știm bine e provocată de președintele Iohannis și de PNL. Eu v-aș spune, pentru că tot timpul noi, membrii PSD, am fost oameni responsabili în ceea ce privește viața românilor și economia României, eu v-aș spune următorul lucru: să nu mai spunem în spațiul public ”nu ne e teamă de alegeri anticipate”. Vrem alegeri anticipate, indiferent cum vor fi ele. Chiar dacă sunt convins că poate unii sunteți șocați de ceea ce spun, dar de data asta trebuie să dăm dovadă că nu ne e frică”, a declarat Paul Stănescu.

Lasă un răspuns