Condiții europene în Centrul Medico Social din Corabia

dotari corabia

dotari_corabia Condiții europene în Centrul Medico Social din CorabiaAnul trecut primăria Corabia a  demarat un proiect ce prevedea investiții importante la Centrul Medico Social. Așa se face că în acest moment, asistații social care au nevoie de îngrijiri au parte de confort sporit, în instituţia sanitară.

 Anul trecut au fost alocată de la bugetul local, suma de peste 90.000 de lei, cu TVA, pentru a achiziţiona paturi, saltele şi lenjerii noi.

  Aici pot beneficia de ingrijiri medicale 45 de pacienți.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Corabia, dotările constau în 45 de paturi, 45 de saltele, 50 de lenjerii de pat şi 30 de huse saltea, acestea înlocuindu-le pe celelalte care erau foarte vechi şi care nu mai îndeplineau condiţiile de igienă. Investiţia a fost realizabilă cu fonduri alocate anul trecut de la bugetul local al oraşului Corabia, valoarea fiind puţin peste 90.000 de lei, cu TVA.

„Cu finalizarea acestei investiții, sperăm să asigurăm un confort şi o igienă sporită asistaţilor de la Centrul Medico Social Corabia, deoarece cei mai mulţi sunt suferinzi la pat, care necesită o îngrijire specială. Vom face şi alte investiţii la acest centru şi le vom continua şi pe cele de la Spitalul Orăşenesc Corabia, pentru că trebuie să oferim cetăţenilor o îngrijire medicală de calitate şi adaptată normelor europene”, a spus Dan Oltean, purtător de cuvânt al Primăriei Corabia.

Aici au fost aduse și alte imbunătățiri, În saloanele Centrului Medico Social au fost  şi televizoare şi frigidere, achiziționate în urma unor sponsorizări.

Lasă un răspuns