Ce buget are Oltul în 2020

cj buget

cj_buget Ce buget are Oltul în 2020Consilierii județeni au împărțit, astăzi, 14 februarie, în ședința extraordinară, banii județului. Anul acesta bugetul Oltului este mai mic cu 61 de milioane de lei.

Pentru ca banii să ajungă, din păcate,  a fost nevoie să se renunțe la unele investiții,  iar bugetele unor instituții subordonate au fost reduse.  În această situație se afla și celelalte Consilii Județene.

„Aşa cum am spus şi în rândurile trecute, bugetul de anul acesta este mai mic decât cel de anul trecut cu 61 de milioane lei. Este o sumă destul de mare pentru noi şi chiar am încercat să încropim un buget astfel încât instituţiile subordonate să nu simtă această lipsă a banilor, a declarat președintele CJ Olt, Marius Oprescu.

 Tot astăzi au fost repartizați și cei 6%  din impozitul pe venit din 2020.  Aproximativ 50 de milioane de lei au fost împărțiți primăriilor .

Cele două municipii au primit câte 1.000.000 de lei, iar celorlalte orașe le-au fost distribuite bugete egale, de 500.000 de lei. Cei mai mulți bani au primit primăriile Tufeni și Gura Padinii , localități care au primit bugete egale cu ale orașelor.

 Bugetul Consiliului Județean, de anul acestea, este de peste 1000 de miliarde de lei vechi.

Lasă un răspuns