Medic de la Spitalul Județean de Urgență mort după ce s-a luptat până în ultima clipă pentru viață

SJU Slatina

SJU_Slatina Medic de la Spitalul Județean de Urgență mort după ce s-a luptat până în ultima clipă pentru viațăA luptat pentru viața ei și a crezut atât ea cât și familia ei într-o minune. Din păcate Dumnezeu a avut alte planuri cu ea.  

Este vorba despre Victorița Minela Călinescu, medic ginecolog pe Secţia Obstetrică-Ginecologie II de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a lucrat mai bine de șase ani.

Doctorița în vârstă de 37 ani și-a dorit cu ardoare să devină mămică. După o fertilizare in vitro, femeia a reuşit să rămână însărcinată cu gemeni. Pe tot parcursul sarcinii doctorița a fost monitorizată permanent de către medicii de la Craiova, unde a şi născut în urmă cu aproape o lună. Totul părea că merge bine când starea ei de sănătate s-a schimbat brusc și a intrat în stop cardio-respirator. Colegii de la unitatea medicală din Craiova au resuscitat-o minute în şir şi au reuşit să o readucă la viață. Cât timp a fost resuscitată creierul ei a suferit leziuni grave și nu a mai putut fi trezită. Câteva săptămâni a fost conectată la aparate. Vineri seara doctorița a pierdut lupta cu viață. Cei doi gemeni, fetiță și băiat sunt bine și au fost externați săptămâna trecută. Din păcate, ei vor crește fără dragostea de mamă.

Lasă un răspuns