Ce drumuri județene se asfaltează în 2020

asfaltari

asfaltari Ce drumuri județene se asfaltează în 2020Anul acesta CJ Olt va demara o serie de investiții la infrastructura rutieră. Aceste lucrări vor fi finanațate din bugetul propriu sau din fonduri europene.

Totodată, vor fi făcute și drumuri de la zero. O stfel de lucrarea este cea de la Bălteni. Mai exact, drumul ce face legătura cu stația de deșeuri va fi asfaltat.

În 2020 se va investi într-un drum județean dintre Morunglav și Cîrlogani, prins în bugetul propriu, și în alte două drumuri pentru rampele de deșeuri de la Bălteni (depozitul central de deșeuri) și Balș.

„Din banii bugetului propriu al judeţului Olt, avem lucrări pe infrastructura rutieră. Este un drum judeţean între Morunglav şi Cârlogani şi, de asemenea, avem drumurile necesare managementului deşeurilor. Este vorba despre un drum judeţean care merge la Bobiceşti până la Staţia de transfer din Balş, astfel încât să încercăm să ocolim aglomeraţia, şi drumul de ocolire a comunei Bălteni, pentru a ajunge la Groapa de gunoi ecologică, prin afara localităţii. Pentru aceste investiţii, am aprobat studiile de fezabilitate şi am demarat licitaţiile”, a afirmat Marius Oprescu.
Se vor face lucrări și la alte două drumuri, care însumează 100 kilometri și străbat drumul de la nord, de la Verguleasa, la sud, la granița cu județul Teleorman (Giuvărăști) vor fi finanțate din fonduri europene, pentru unul procedura de licitație fiind în curs, în timp ce pentru celălalt se pregătește licitația.

„De asemenea, anul acesta am scos şi urmează să scoatem la licitaţie aproximativ 100 de kilometri, pe fonduri europene, pentru două drumuri. Unul este pe Programul Operaţional Regional şi celălalt este pe SUERD. Astfel, vom acoperi o axă de la Verguleasa, până în sudul judeţului, cu ieşirea în Teleorman, la Giuvărăşti”, a mai spus preşedintele CJ.

Lasă un răspuns