Persoane reținute pentru braconaj

Persoane reinute
Persoane_reinute_ Persoane reținute pentru braconajPolițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au reținut 7 persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat și braconaj.

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Olt, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au continuat cercetările într-un dosar penal în care 7 persoane sunt bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat, precum și de încălcarea prevederilor Legii vânătorii și protecției fondului cinegetic nr. 407/ 2006 și ale Legii 126/ 1995 privind regimul materiilor explozive.
Astfel, în urma unor perchezițiilor efectuate pe raza municipiului Caracal, polițiștii au ridicat 18 câini ogari, 6 dispozitive de iluminat tip proiector, precum și alte obiecte despre care există suspiciunea că ar fi rezultat în urma unor activități de braconaj sau ar fi fost utilizate pentru a săvârși astfel de fapte. 
Șapte persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 49 de ani, toate din municipiul Caracal, au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
În cursul zilei de mâine,  cei 7 bărbați vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt,  cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns