Circulație restricționată pe ruta CFR Craiova-București

tren cfr

tren_cfr Circulație restricționată pe ruta CFR Craiova-BucureștiCălătorii obligaţi să circule pe calea ferată între Drăgăneşti şi Caracal sunt în continuare transpordaţi pentru a-şi putea continua drumul cu garnituri speciale. Un tren de marfă cu 37 vagoane a deraiat luni, 17 februarie 2020, iar CFR lucrează la foc continuu pentru degajarea căii ferate. Mai multe trenuri rămân anulate.

Redeschiderea traficului feroviar în  Olt, întrerupt între Drăgăneşti-Olt şi Fărcaşele, în urma deraierii unui tren de marfă, nu este încă posibilă, iar CFR în continuare evită să avanseze un termen. În cursul nopţii de luni spre marţi, 17/18 februarie 2020, au fost ridicate şi îndepărtate de pe firul I trei vagoane din cele răsturnate.

 „La această oră se acţionează cu macaraua de mare tonaj pentru ridicarea şi repunerea pe şină a celui de-al patrulea vagon răsturnat pe firul I, se intervine pentru descărcarea cerealelor din vagoanele deraiate pe podeţ şi repunerea lor pe şină cu ajutorul vinciurilor, iar personalul Diviziei Linii desfăşoară lucrări de reparaţii la linie şi înlocuirea traverselor, în zona podeţului.   Circulaţia feroviară pe relaţia Bucureşti Nord – Craiova (şi retur) se desfăşoară în continuare în condiţii speciale, prin transbordarea călătorilor cu mijloace auto, între staţiile Drăgăneşti Olt şi Caracal sau, la solicitarea operatorilor de transport feroviar de călători, pe ruta deviată Bucureşti Nord – Titu – Ramificaţie Goleşti – Piatra Olt – Craiova (şi retur)“, a informat purtătorul de cuvânt al CFR, Oana Brânzan, prin intermediul unui comunicat de presă.     


 

Lasă un răspuns