Prinși beți la volan

la volan

la_volan Prinși beți la volanInconștiența unor șoferi putea duce la producerea unor tregedii pe drumurile județului. Polițiștii au tras pe dreapta  doi șoferi pentru care nu a fost un impediment că au consumat băuturi alcoolice ănainte de a se urca la volan.

Cei doi au fost prinși  în orașul Piata Olt și comuna Dăneasa și s-au ales cu dosare penale. Unul dintre şoferi este acuzat de săvârşirea a nu mai puţin de trei infracţiuni, acesta aflându-se la volanul unui autoturism neînmatriculat, băut şi fără permis.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că bărbatul de 45 de ani, din Piatra Olt, a fost prins pe strada Fundeni, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără plăcuţe de înmatriculare și fără a poseda permis de conducere.

‘În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul figurează cu certificatul de înmatriculare reţinut şi plăcuţele cu numerele de înmatriculare retrase, iar la testarea alcoolscop a rezultat că acesta avea o concentrație de 0,93 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe’, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ OLT.

Un alt conducător auto s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, după ce a fost prins băut la volan. Poliţiştii l-au oprit pe bărbatul de 42 de ani, din comuna Mavrodin, judeţul Teleorman, pe Drumul Național 6, în comuna Dăneasa. Acesta conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 0,92 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Lasă un răspuns