Emil Moț: „Dezvoltăm împreună Slatina”

Emil MOT prezentare buget 2020

Emil_MOT_prezentare_buget_2020 Emil Moț: „Dezvoltăm împreună Slatina”Bugetul Primăriei Slatina a fost aprobat! Odată cu el intră în linie dreaptă și proiectele de anvergură pe care municipaliteatea le-a promis.

„Bugetul oraşului nostru este practic coloana vertebrală a tuturor investiţiilor, a tuturor proiectelor şi a tuturor ideilor pe care le vom implementa în acest an şi în următorii ani. Cu acest proiect de buget, votat şi aprobat astăzi, dezvoltăm împreună Slatina. Sunt mândru că am reuşit să creionăm cel mai ambiţios proiect de buget pentru oraşul nostru, un proiect gândit pe termen scurt, mediu şi lung. Gândit, în primul rând, pentru noi, pentru slătineni”, a declarat Emil Moț, primarul reședinței de județ. 
Banii din acest an vor merge pentru finanţarea proiectelor din învăţământ, infrastructură, transporturi, proiecte cu finanţare europeană, asistenţă socială, cultură, sport şi calitatea vieţii – lifturi, containere îngropate, utilităţi, amenajarea de spaţii verzi.

Valoarea totală a bugetului Slatinei pe anul 2020 este de 296.950.000 lei, fiind constituit din venituri proprii – 177.222.000 lei, excedent bugetar – 58.815.000 lei şi sume din alte surse – 60.913.000 lei.

 

Lasă un răspuns