Imagini HORROR – Bebeluș de 5 luni lăsat o săptămână cu branula infectată în mână

Fetita mutilata medici

Fetita_mutilata_medici Imagini HORROR - Bebeluș de 5 luni lăsat o săptămână cu branula infectată în mânăMama unei fetițe de 5 luni scrie pe Facebook că medicii nu au schimbat timp de o săptămână bandajele de pe branula copilei, motiv pentru care aceasta a făcut o alergie severă.

Nefericitul eveniment a avut loc într-un spital județul Hunedoara. 

Femeia a scris pe Facebook că medicii din Vulcan „au chinuit copila de două ori câte o oră să-i pună branula”, iar o săptămână, cât a stat în spital, nu i-au mai schimbat leucoplastul.

Fetița a făcut o alergie gravă, la mâna dreaptă.

„Dragi mămici, vă las mai jos poze cu fetița mea de 5 luni, internată la spital în Vulcan. După ce au chinuit-o de 2 ori câte o oră să i se pună branula, o săptămână cât am stat în spital nu i-au mai schimbat bandajele. Va rog să mă sfătuiți cui să mă adresez. Așa ceva este de neconceput”, a scris femeia pe Facebook.

Mana_fetia_mutilata_medici_beanula Imagini HORROR - Bebeluș de 5 luni lăsat o săptămână cu branula infectată în mână

Femeia publică și poze.

Directorul Spitalului Municipal Vulcan, Cătălin Popa, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că se va face o anchetă în acest caz.

”În funcție de analiza care urmează a fi efectuată, concluziile la care se va ajunge, se poate constitui comisia de cercetare disciplinară. Noi nu avem o reclamație, o sesizare, o plângere din partea aparținătorilor, părinților copilului, nu avem nimic scris, noi ne-am autosesizat”, a spus Cătălin Popa.

Lasă un răspuns