CFR a reluat circulația feroviară pe ruta Fărcașele – Drăgănești Olt

Tren deraiat
Tren_deraiat CFR a reluat circulația feroviară pe ruta Fărcașele - Drăgănești OltCFR SA a redeschis circulația feroviare în județul Olt, între stațiile Fărcașele și Dragănești Olt

Bucureşti, 20 februarie 2020
Compania Natională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar a fost redeschis, începând cu ora 22.30, pe ruta directă București – Craiova, odată cu finalizarea intervențiilor și a lucrărilor de reparații la infrastructura feroviară pe firul I, între stațiile Fărcașele și Dragănești Olt.
 
Circulația feroviară pe relația București Nord – Craiova (și retur) a fost redeschisă pe firul I, între stațiile Fărcașele – Drăgănești Olt, unde au fost executate lucrări de reparații la linie, înlocuire, montare traverse și elemente de prindere, buraj mecanizat, pecum și lucrări pentru realimentarea cu energie electrică a liniei de contact.
 
Echipele de intervenție vor acționa în continuare, în zona deraierii trenului privat de marfă, pentru eliberarea gabaritului și reparațiile necesare la infrastructura feroviară și pe firul II.
 
Vă reamintim că circulația feroviară pe secția CF București – Craiova a fost închisă luni, 17 februarie 2020, după ce 13 vagoane din compunerea unui tren privat de marfă au deraiat între stațiile Fărcașele – Dragănești Olt, acest eveniment feroviar fiind anchetat de o comisie mixtă Procuratură/Agenția de Investigare Feroviară Română (AGIFER).
 
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. mulțumește călătorilor pentru înțelegere şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate în zona deraierii trenului privat de marfă au avut drept scop reluarea circulației trenurilor pe ruta directă București – Craiova în condiţii de siguranţă.
 
Purtător de cuvânt CFR SA
Oana BRÂNZAN
 
 

Lasă un răspuns