Mesaj îngrijorător cu privire la Coronavirus

Mesaj ingrijorator cu privire la Coronavirus
Mesaj_ingrijorator_cu_privire_la_Coronavirus_ Mesaj îngrijorător cu privire la CoronavirusNotificarea de urgență a Ministerului Sănătății cu ordin al Ministrului  către public potrivit și către toți cetățenii României în REGIM DE URGENȚĂ  care de această dată arată că focarul de gripă Coronavirus este foarte grav și fatal și precizează că în perioada imediat următoare posibil să ajungă și în România!

 
Nu mai există leacuri odată ce sunteți infectat.

 Răspândirea sa din China în diferite țări este foarte rapidă, generală și de masă !!!
Metoda de prevenire este să vă mențineți gâtul umed, nu lăsați gâtul să se usuce nici o clipă. Astfel, nu vă țineți setea, deoarece odată ce membrana din gât vă va fi uscată, virusul vă va invada în corp în decurs de 10 minute.
Bea 50-80cc apă caldă sau ceaiuri antigripale, 30-50cc pentru copii, în funcție de vârstă.  De fiecare dată când simți că gâtul este uscat, nu așteptați, țineți apa în mână.  Nu bea mult odată, deoarece nu ajută, ci continuă să mențineți gâtul umed.
Simptome_coronavirus_ Mesaj îngrijorător cu privire la Coronavirus
Până la sfârșitul lunii martie 2020, nu mergeți în locuri aglomerate, este bine ca să nu vă deplasați nici din localitatea dumneavoastră în altă localitate, evitați orice locuri aglomerate ( magazine , baruri orice loc public) autobuze etc.   Purtați măști, după cum este necesar, în special în tren sau în transportul public Evitați mâncarea prăjită sau picantă și consumați multă  vitamina C și alte multiviamine cu multiminerale pentru întărirea sistemului imunitar !
 
 Simptomele/ descrierea sunt:
 1. febră mare repetată;
 2. tuse prelungită după febră;
 3. Copiii și persoanele peste 60 de ani sunt predispuși !!!
 4. Adulții se simt de obicei neliniștiti, agitați , nervoși , dureri frcvente de cap și în principal probleme legate de căi respiratorii;
 5. Dureri musculare , abdominale , epuizare fizică exagerată , senzația tot timpul de frig chiar dacă în cameră este cald. Somnolență.  Este extrem de contagios dar simptomele adevărate apar după 7 sau chiar 21 de zile!

Lasă un răspuns