Vântul puternic își face de cap în județ

Vantul puternic ii face de cap

Vantul_puternic_ii_face_de_cap_ Vântul puternic își face de cap în județVântul puternic a afectat mai multe localități din județ și a produs mai multe pagube.

În urma codului portocaliu de vânt, valabil până în această după-amiază la ora 18.00, la nivelul județului Olt s-a acționat în municipiul Caracal, pentru îndepărtarea unor elemente din acoperișul unei construcții, în orașul Balș pentru îndepărtarea unui stâlp de telefonie, căzut pe carosabil.

Acoperi_biserica_ Vântul puternic își face de cap în județ

 

De asemenea s-a acționat în comuna Brastavățu, sat Crușovu, pentru îndepărtarea unor elemente din acoperișul bisericii, în municipiul Caracal, pe Calea București, pentru îndepărtarea unui panou publicitar și tot în municipiul Caracal, la ieșirea spre localitatea Dobrosloveni, pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil, care a avariat ușor un autocamion.

Localități afectate de întreruperile de energie electrică: Vădastra, Obârșia, Bucinișu, Perieți, Caracal, Deveselu, Redea, Rotunda, Grojdibodu, Gura Padinii, Corabia și Orlea. Aproximativ 2000 de consumatori nealimentați.

Lasă un răspuns