Cursuri pentru șomerii care vor să își schimbe meseria

curssssssssssss

curssssssssssss Cursuri pentru șomerii care vor să își schimbe meseriaOltenii aflați în căutarea unui loc de muncă, dar și care vor o reconversie profesională sunt așteptați la AJOFM Olt pentru a se înscrie la cursuri.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt organizează în luna octombrie cinci cursuri de formare profesională gratuite pentru şomerii din judeţ care beneficiază de aceste facilităţi.

La programele de luna viitoare sunt aşteptaţi 70 de olteni care în prezent nu au un loc de muncă şi urmează a fi calificaţi în diverse domenii de activitate.

Elena Iordache, purtătorul de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, a declarat că: ‘meseriile cele mai solicitate pentru care sunt organizate cele cinci cursuri gratuite din martie vizează calificări precum: contabil, unde sunt aşteptate 14 persoane, frizer – 14, operator introducere, validare şi pelucrare date – 14, manichiurist-pedichiurist – 14 şi electrician, care este destitat tot unui număr de 14 persoane.’

Pentru detalii suplimentare despre cele cinci programe de formare profesională, şomerii din judeţ interesaţi se pot adresa reprezentanţilor din cadrul Compartimentului Formare Profesională din cadrul AJOFM Olt, cu sediul pe strada Dinu Lipatti, nr. 48, sau la telefon 0249/413.099.

Lasă un răspuns