Liberalii pleacă din PNL din cauza lui De Mezzo

pnlllllll

pnlllllll Liberalii pleacă din PNL din cauza lui De MezzoUnii liberali încep să părăsească barca PNL, înainte cu câteva luni de alegerile locale. Deși anunțat ca fiind candidatul PNL la Primăria Slatina încă de anul trecut, Mario De Mezzo se pare că nu este dorit chiar de colegii săi de partid.

Un consilier local din CL Slatina și-a depus, luni, 24 februarie, atât din funcția de ales local, cât și din cea de vicepreședinte al Biroului permanent municipal, motivând că nu este de acord cu nominalizarea candidaturii lui Mario de Mezzo pentru funcția de primar al municipiului Slatina.

Este vorba despre liberalul Ioan Popa. Decizia acestuia vine pe fondul consultării cu sute de cetățeni din municipiul Slatina, simpatizanți ai PNL, care au susținut că:’ nu îl cunosc pe candidatul Mario De Mezzo și nu sunt de acord cu această nominalizare, ca urmare șansele ca acesta să ocupe fotoliul de primar al municipiului Slatina sunt foarte mici.’popa Liberalii pleacă din PNL din cauza lui De Mezzo

În acest context, Ioan Popa a anunțat că demisionează, începând cu 1 martie, din cele două funcții. Cererea acestuia a fost înaintată atât președintelui PNL Olt, Liviu Voiculescu, cât și președintelui interimar PNL Slatina, Viorel Dumitrescu.

Lasă un răspuns