Românii au luat-o razna: Au golit toate rafturile în aproape toate magazinele

magazine colite de marfa

magazine_colite_de_marfa Românii au luat-o razna: Au golit toate rafturile în aproape toate magazineleRomânii au luat cu asalt magazinele, unde au golit rafturile cu alimente neperisabile, cum sunt conservele, uleiul și făina!

Din magazine se cumpără ca de sărbători, iar magazinele, indiferent de dimensiunile lor, abia fac față cu aprovizionarea.Românii au luat cu asalt magazinele, unde au golit rafturile cu alimente neperisabile, cum sunt conservele, uleiul și făina! Din magazine se cumpără ca de sărbători, iar magazinele, indiferent de dimensiunile lor, abia fac față cu aprovizionarea.

magazine_goale_coronavirus Românii au luat-o razna: Au golit toate rafturile în aproape toate magazinele
Angajații din magazine aduc continuu marfă la rafturi, dar se epuizează în timp record. Specialiștii spun că în scurt timp stocurile vor fi refăcute și că nu există motive de îngrijorare, dar admit posibilitatea scăderii unor stocuri, din cauza cererii mari.

magazine_goale Românii au luat-o razna: Au golit toate rafturile în aproape toate magazinele

Știrile privind evoluția epidemiei de coronovirus, dar și modul în care italienii au reacționat la apariția bolii, golind magazinele de produse alimentare sau de igienă au dus la o creștere a numărului clienților și în magazinele din România, precum și la o majorare a cantităților de produse cumpărate.

Lasă un răspuns