Primul oraș din România care s-ar putea ÎNCHIDE din cauza coronavirusului: Precizările făcute de primar

Oras inchis

Oras_inchis Primul oraș din România care s-ar putea ÎNCHIDE din cauza coronavirusului: Precizările făcute de primarPe zi ce trece previziunile sunt tot mai sumbre! Autoritățile încep să-și facă serios probleme cu privire la Coronavirus.  

Primarul din Focşani, Cristi Misăilă, a declarat că în cazul în care va apărea un caz confirmat de coronavirus, va închide oraşul pentru “a-şi proteja cetăţenii”. “Nu se iau măsurile drastice care s-ar impune în acest moment, fac apel la autorităţi să ia măsuri radicale pentru a proteja populaţia”, a spus el.

“Dacă apare o singură persoană infectată cu coronavirus închid oraşul, iau cele mai drastice masuri. Vreau să-mi protejez cetăţenii, indiferent de ce se spune la nivel naţional, pentru că nu e posibil să fim indiferenţi la asemenea situaţii, ieri am fost în spitalul din Focşani şi am discutat cu ei, în spital sunt pregătiţi şi nu prea. În afară de un triaj şi să trimită pacienţii la Matei Balş nu pot face nimic. Ministrul Sănătăţii ar trebui nu să se gândească la anticipate, ci la măsurile care trebuia luate până acum, la stocurile de dezinfectante care trebuia să fie în toată ţara”, a spus primarul din Focşani, Cristi Misăilă.

Lasă un răspuns