Un tânăr s-a sinucis în direct, pe o rețea de socializare 

sinucidere live facebook

sinucidere_live_facebook Un tânăr s-a sinucis în direct, pe o rețea de socializare Bărbatul era cunoscut ca fiind unul cu probleme grave de sănătate.

Un tânăr dâmbovițean a transmis în direct, pe Facebook, propria moarte. Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a decis să-și pună capăt zilelor, după ce, se pare, ar fi avut și anterior tentative de suicid.
Tragedia s-a petrecut în nopatea de 25-26 februarie, pe raza localității dâmbovițene Podul Corbencii, comuna Corbii Mari. Bărbatul, de 28 de ani, a mai avut tentative de suicid, chiar un unchi al acestuia decedând în același fel, în urmă cu doi ani.

Tânărul a transmis live pe facebook, pe propria pagină, tentativa de suicid, de această dată reușind. Conform unor informații, ajutorul a ajuns prea târziu pentru tânarul dâmbovițean. Când, cei care au văzut ce are de gând să facă tânărul, au ajuns la locul în care acesta se spânzurase era deja prea târziu, pentru acesta.

În cauză, conform unor informații, deocamdată neconfirmate oficial, a fost deschis un dosar penal, pentru ucidere din culpă și se continuă cercetările în acest caz.

Lasă un răspuns