6 chinezi au tranzitat Slatina fără a fi testați medical

chinezi covid

chinezi_covid 6 chinezi au tranzitat Slatina fără a fi testați medicalȘase cetățeni chinezi au intrat pe teritorul județului, dar nu au anunțat autoritățile. Astfel că, medicii de la DSP fac muncă de detectiv pentru a-i putea monitoriza.

Cei șase chinezi au stat într-un hotel din Slatina

„În cursul după-amiezii de ieri au venit şase persoane de naţionalitate chineză. S-au cazat frumos la Senator. Am primit fişele. Lucrurile erau simple, dar nu sunt. Am luat contact cu hotelul şi să constat că n-am putut să vorbesc cu niciun chinez, că dânşii navetează de fapt la Drăgăşani, cu un autobuz“, a spus dr. Madan.

Potrivit oficialilor DSP nu se cunoaşte exact zona din care vin cetăţenii chinezi şi, cel mai probabil, aceştia vor fi în cele din urmă izolaţi la hotelul în care au ajuns.

Nu este pentru prima dată când lucrurile funcţionează defectuos în privinţa comunicării datelor cu privire la cetățenii chinezi.

Primii patru cetăţeni izolaţi la domiciliu în judeţul Olt au fost chinezi, care de asemenea au intrat pe teritoriul României venind din zone de focar. Ultimul a fost descoperit de autorităţi la a 13-a zi de la sosirea în ţara noastră, monitorizarea fiind de doar  o zi.

Lasă un răspuns