Oltul susține echipa lui Ciolacu-Stănescu

stanescu psd ciolacu

stanescu_psd_ciolacu Oltul susține echipa lui Ciolacu-StănescuVineri, 28 februarie, la PSD Olt va avea loc Biroul Permanent Județean pentru aprobarea mandatului cu care delegații organizației vor merge, sâmbătă, 29 februarie, la Congresul Partidului Social Democrat.

 Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat că va susține echipa   lui Marcel Ciolacu, din care face parte și actualul secretar general interimar al partidului, senatorul de Olt, Paul Stănescu.

La finalul lunii trecute , preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că acest Congres înseamnă un restart pentru viitoarea reformă a partidului şi că va fi unul restrâns. De data aceasta în PSD se va candida pe moţiuni. Totodată, acesta și-a anunțat și candidatura pentru funcția supremă din partid.

În acest context, PSD Olt va susține echipa lui Marcel Ciolacu.

„Mâine dimineață la ora 11.00, PSD Olt va avea un Biroul Permanent Județean în care vom aproba una dintre moțiunile care vor fi depuse. Până în momentul de față, Marcel Ciolacu și echipa dânsului, din care face parte și domnul Paul Stănescu, și-au anunțat intenția de a candida cu moțiune, deci cu echipă de oameni. Eu voi propune Biroului Permanent Județean Olt susținerea acestei moțiuni”, a declarat, joi, Marius Oprescu.

Candidatura pe moţiuni înseamnă ca fiecare candidat pentru funcția de președinte să își asume o echipă şi un proiect politic.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că Paul Stănescu va avea funcția de secretar general în partid. Totodată, acesta a anunțat și care vor fi cei opt vicepreședinți regionali.

„După ce m-au propus colegii ca și președinte interimar, conform cutumei și a statutului, mi-am ales în primul rând secretarul general și primul obiectiv care ne-au mandatat colegii este acela de a organiza Congresul, unde vor fi alegerile normale. Alături de domnul Paul Stănescu, automat au intrat toate cele cinci județe care au câștigat alegerile și în al doilea tur de scrutin, aici mă refer la președintele de la Teleorman, președintele de la Mehedinți, domnul Georgescu Aladin, domnul Adrian Gâdea, domnul Mihai Weber de la Gorj și domnul Niculae Bădălău de la Giurgiu.

De asemenea, în această conducere trebuie să fie și o reprezentare regională. Sunt opt regiuni de dezvoltare a țării și în fiecare regiune s-au făcut propuneri: domnul Gabriel Zetea și domnul Moldovan, domnul Gliga Vasile, domnul Nistor Laurențiu, domnul Claudiu Manda, doamna Federovici și domnul Benea, domnul Dan Nica, domnul Pavel Marian, doamna Gabriela Firea și domnul Mutu Gabriel”, a spus Ciolacu, la finalul ședinței Comitetului Executiv.

Lasă un răspuns