Tinerii din PPU au împărțit flori și zâmbete pe străzile Slatinei

Tineri PPU

Tineri_PPU Tinerii din PPU au împărțit flori și zâmbete pe străzile SlatineiPrima zi de primăvară a venit  cu o surpriză plăcută din partea tinerilor  lui Ion Toma.

Aproximativ 100 de membrii ai Partidului Puterii Umaniste s-au înarmat cu flori și mărțișoare pentru doamnele și domnișoarele din Slatina. 

Tineri_ppu Tinerii din PPU au împărțit flori și zâmbete pe străzile Slatinei

După ce tinerele au pregătit la sediul  Organizației PPU florile, tinerii domni au pornit să dăruiască  zâmbet și simbolul recunoștinței, aprecierii și respectului pe care ei consideră că-l datorează sexului frumos. 

 Tineri_umaniti_ Tinerii din PPU au împărțit flori și zâmbete pe străzile Slatinei

Tinerii Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) au fost întâmpinați cu bucurie, răsplătiți cu  sărutări prietenești sau părintești și și-au promis unii altora să nu rateze niciun prilej, fie că e zi de sărbătoare ori nu, pentru a-și arăta  prețuirea față de femei, mame, bunici, colege.

Acțiunile tinerilor lui Toma vor continua, nu doar respectând calendarul de acțiuni stabilit în cadrul organizației, ci și atunci când  e nevoie de prezența lor, pentru că oamenii și nevoile lor, așteptările oamenilor sunt priorități.

Lasă un răspuns