SPIRITELE se ÎNCING Prefectul anunţă controale la domiciliile persoanelor izolate după ce au venit din zone cu numeroase cazuri de coronavirus

sorina pintea a facut recomandari pentru populatie dupa ce s a declarat epidemie de gripa in romania

sorina-pintea-a-facut-recomandari-pentru-populatie-dupa-ce-s-a-declarat-epidemie-de-gripa-in-romania SPIRITELE se ÎNCING Prefectul anunţă controale la domiciliile persoanelor izolate după ce au venit din zone cu numeroase cazuri de coronavirusSe încing spiritele din cauza coronavirusului.

Prefectul de Galaţi, Gabriel Avrămescu, anunţă că de luni va dispune demararea verificărilor la domiciliile persoanelor izolate în case după ce au venit din zone cu numeroase cazuri de coronavirus.

Avrămescu a anunţat că verificările vor fi făcute de poliţişti şi de reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică, posibil şi angajaţi ai Prefecturii. Echipele mixte de control vor merge la domiciliile celor izolaţi pentru a verifica dacă ei respect= regula de a nu ieşi din case. Cei prinşi că nu rămân izolaţi se vor alege cu dosare penale, a transmis prefectul de Galaţi, conform News.ro.

Lasă un răspuns