Utilități în zonele mărginașe la Slatinei

Anul acesta, municipalitatea slătineană a alocat bani din bugetul local pentru extinderea rețelelor de unități. Aceste  proiecte vizează racordarea la rețelele de utilități pentru zonele mărginașe ale orașului, acolo unde cartierele s-au extins.  Cei mai mulți bani vor fi investiți în două proiecte ce vizează extinderea rețelelor de energie electrică.

Cel mai mare proiect în acest domeniu, cu o valoare de 4,8 milioane lei, va fi implementat în zona Strehareți, pe platoul de deasupra străzii Dealul Viilor, unde numărul imobilelor construite a crescut foarte mult în ultimii ani.

Pentru rețelele de gaze sunt patru proiecte pentru care s-au alocat bani în buget. Vor beneficia de extinderi ale rețelelor de gaze naturale slătinenii care locuiesc pe străzile Carol I, Poenii, Boiangiului, Banului, Prelungirea Tunari, Lacului şi Regele Ferdinand.

Pentru aceste investiiții au fost alocați un milion de lei, bani din bugetul local.

Un alt proiect de extindere a rețelelor de gaze, Primăria Slatina a alocat fonduri pentru lucrări pe străzile Oituz și Profesor Victor Biltz, aproximativ 100.000 lei pentru fiecare tronson. Încă 380.000 lei au fost bugetați pentru extinderea rețelelor de pe Dealul Viilor până la strada Regina Maria, dar și pe Tudor Vladimirescu.

Lasă un răspuns