Bărbaţii la 40, femeile la 43 – invitație la teatru

piesa de tearru

piesa_de_tearru Bărbaţii la 40, femeile la 43 - invitație la teatruScena sălii de spectacole a Centrului Cultural „Eugen Ionescu” Slatina este loc în care luni, 9 martie, cu începere de la ora 19:00, se joacă piesa de teatru „Bărbaţii la 40, femeile la 43”, scrisă și regizată de actorul Octavian Strunilă.

„Este un spectacol despre criza prin care trec aproape toate cuplurile cel puţin o dată în viață. Dacă despre bărbați este bine știut faptul că «middle age crisis» se manifestă la 40 de ani, despre femei încă se discută. La 30, la 35 sau la 43? Să te înșele soția cu «cel mai prost din clasă», să te prindă criza de la 40 cu un milion de euro în cont sau să fii părăsit pentru că eşti un om prea bun la suflet, sunt problemele cu care se confruntă personajele noastre surprinse în trei tablouri: la 29, la 40 și apoi la 43 de ani”, spun criticii despre piesă.

Din distributie fac parte Leonid Doni, Andreea Mateiu și Octavian Strunilã.

Biletele au fost puse în vânzare la casieria instituţiei culturale slătinene, dar şi pe site-ul iabilet.ro, preţul unui singur bilet fiind de 60 de lei.

Lasă un răspuns