Te provoc! Fii salvatorul celor care au nevoie de sânge!

donat isuuuuu

donat_isuuuuu Te provoc! Fii salvatorul celor care au nevoie de sânge!Campania „Te provoc! Fii salvatorul celor care au nevoie de sânge!” a fost lansată în urmă cu două săptămâni de angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani și, pentru că în ţară este criză de sânge, salvatorii s-au gândit să mobilizeze cât mai mulți donatori. Îi cheamă la centrele de transfuzii pe colegii lor din alte judeţe, pe jandarmi, dar şi pe oamenii simpli.

 Acum provocarea a ajuns la salvatorii din Olt care timp de o săptămână vor dona sânge. Aceștia au primit provocarea de la colegii lor dela ISU Covasna.

Pompierii olteni au răspuns prompt provocării, în acest sfârşit de săptămână, dar şi pe parcursul săptămânii viitoare, în jur de 50 de salvatori din cadrul inspectoratului şi Detaşamentului Slatina donând sânge.

„Pornind de la motto–ul Protecției Civile, numită și Arma Vieţii, «Cu viața mea apăr viața» și în contextul crizei de sânge cu care se confruntă spitalele din toată țara, salvatorii din Botoșani au lansat campania «Te provoc: Fii salvatorul celor care au nevoie de sânge!».

Nu refuzăm nicio provocare și ne alăturăm demersului inițiat de colegii din cadrul ISU Botoşani. Am răspuns provocării lansate de pompierii din cadrul ISU Covasna și susținem campania de donare de sânge, în sprijinul cetățenilor aflați în dificultate”, a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Lasă un răspuns