Un tânăr din Drăgănești a vrut să vândă un pistol din primul război mondial pe internet

pistol 696x522

pistol-696x522 Un tânăr din Drăgănești a vrut să vândă un pistol din primul război mondial pe internet

Polițiștii olteni s-au autosesizat după ce un bărbat din Drăgănești Olt a încercat să comercializeze pe site-e de vânzări un pistol din primul război mondial, contra  sumei de 1.000 de lei.

Pe 4 martie, poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţ Periculoase Olt s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană, din oraşul Drăgăneşti Olt, oferă online spre vânzare un pistol din primul război mondial, contra  sumei de 1.000 de lei. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii olteni au identificat un bărbat, de 23 ani, din Drăgăneşti-Olt, care ar fi oferit spre vânzare un revolver funcţional, fără muniţie, armă ce face parte din categoria celor letale”,se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Potrivit polițiștilor, bărbatul ar fi găsit arma în podul casei în care locuieşte existând posibilitatea să fi aparținut bunicului său, care este decedat. Polițiștii  continuă cercetările pentru a stabili starea de  fapt,  sub aspectul   săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: