Virusul 2019-nCov a suferit cel puţin o mutaţie. Cercetătorii au descoperit două tulpini

Coronavirusuri 2019

Coronaviruses_2019 Virusul 2019-nCov a suferit cel puţin o mutaţie. Cercetătorii au descoperit două tulpiniPotrivit unui studiu publicat, marți, experimentați universitățile și cercetările din Shanghai și au grijă să descopere că este mai important să se adreseze un nou coronavirus în întocmirea în cel puțin 70% dintre cele mai multe analize, în timp ce 30% au generează un vârful de coronavirus mai greu grav.

Cele două forme ale virusului sunt primite și numeroase, respectiv „vârful S” pentru tipul mai greu agresiv, în timp ce forma mai gravă a fost numită „vârful L”. Analizați-vă bărbatul în SUA, îngrijiți un test pentru coronavirus sau ieșire pozitivă la 21 ianuarie, mai mult arătat că este posibil să se facă informații cu ambele tipuri de virus.

Cercetătorii au grijă de rezultate obținute în urma următorului număr de COVID-19 ar fi încredințat, probabil mai probabil probabil, provoca „mutații și selecție naturală”, scrie CNBC.

Cu toate acestea, experiențe și prevenire sunt studiate încă „foarte limitate”, subliniind că este nevoie de cercetări ulterioare pentru a putea funcționa într-o mai bună evoluție și epidemiologie infecției COVID-19.

Studiu a fost publicat în scurt timp după ce Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a confirmat că virusul este infectat peste 93.000 de oameni pe plan mondial, doar despre cel puțin 3.100 de morți.

(sursa:  Mediafax )

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: