Coronavirusul a ajuns și la Olt!

transport izoleta

transport_izoleta Coronavirusul a ajuns și la Olt!
Temutul virus care a făcut prăpăd în China a ajuns și în Olt.

Un bărbat de 51 de ani, din Caracal, care a călătorit în Italia se află acum în izolare la domiciliu.

Al optulea caz de coronavirus a fost confirmat în România, vineri, la o persoană din Olt care a călătorit în același autocar cu bărbatul infectat din Suceava.

Reprezentanții DSP Olt monitorizează aproape 250 de olteni după ce au revenit din Italia sau din China.

Amintim că autoritățile au anunțat ieri că trei pacienți au fost declarați vindecați. Ultimele două persoane declarate vindecate, adică femeia în vârstă de 38 de ani și bărbatul în vârstă de 48 de ani din Timișoara, vor rămâne sub supraveghere medicală până în momentul externării lor. Primul caz depistat în țară, bărbatul din județul Gorj, a fost externat.Amintim că autoritățile au anunțat ieri că trei pacienți au fost declarați vindecați. Ultimele două persoane declarate vindecate, adică femeia în vârstă de 38 de ani și bărbatul în vârstă de 48 de ani din Timișoara, vor rămâne sub supraveghere medicală până în momentul externării lor. Primul caz depistat în țară, bărbatul din județul Gorj, a fost externat.
Oficialii au mai precizat că ceilalți pacienți diagnosticați cu coronavirus sunt în stare stabilă, aceștia fiind internați în centre medicale specializate în tratarea bolilor infecțioase din Timișoara, Cluj-Napoca și Iași.

Lasă un răspuns