Jandarmii, în mijlocul oltenilor pentru a le oferi mai multă siguranță

57D0D938 F1FD 4B9B B895 D9FDEFD8F064

57D0D938-F1FD-4B9B-B895-D9FDEFD8F064 Jandarmii, în mijlocul oltenilor pentru a le oferi mai multă siguranță

În acest Weekend, jandarmii olteni vor acţiona zilnic la nivelul judeţului pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică, pază şi protecţie instituţională şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Astfel, sâmbătă, 07.03.2020, oamenii legii vor fi prezenți atât în Sala de sport  a Liceului cu Program Sportiv din Slatina la  meciului de handbal dintre echipele C.S.M. Slatina –  C.S.U. Cluj, cât și pe islazul comunei Osica de Jos pe timpul desfăşurării manifestării: „Caii lui Sân Toader”, iar începând cu orele 11.00, pe stadionul localității Mărgheni din comuna Brâncoveni pe timpul desfăşurării manifestării: „Încuratul cailor de Sân Toader”.

 În ziua următoare, începând cu orele 17.00, jandarmii vor fi prezenți în parcul central din comuna Șopârlița unde vor sigura măsuri de ordine şi protecţia participanţilor pe timpul desfăşurării manifestării: „Hora satului – cu prilejul zilei de 8 Martie”.

“În această perioadă vor fi intensificate măsurile de ordine publică şi se vor desfăşura acţiuni punctuale sau de patrulare, în cooperare cu celelalte instituţii abilitate, atât în mediul urban cât şi în cel rural, cu precădere în zonele aglomerate şi intens circulate, urmărind identificarea şi descurajarea persoanelor care tulbură ordinea şi liniştea publică.” se arată într-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns