Handbal Feminin: Liga Florilor, etapa a XVIII-a CSM Slatina – „U” Cluj 31:27 (17:12)

Jocul slătinencelor a fost bazat pe obţinerea celor trei puncte care să le asigure în proporţie de 95% rămânerea în Liga Florilor pentru al treilea an consecutiv, fără a mai merge la turneul de baraj.

În meciul desfăşurat sâmbătă, în Sala LPS, elevele Victorinei Bora au condus ostilităţile de la un capăt la altul, diferenţa pe tabela de marcaj fiind tot timpul de partea echipei gazdă. La un moment dat, slătinencele au condus cu opt goluri, însă schimbările efectuate de antrenoarea Bora nu au dat randamentul scontat şi într-un moment cheie, cu şase minute înainte de final, studentele din Cluj s-au apropiat la doar trei goluri diferenţă (28:25). Totuşi. Gazdele şi-au revenit şi până la final s-au impus cu 31:27, acumulând încă 3 puncte cu şase etape rămase înainte de finalul campionatului.

O notă bună în acest meci o acordăm portăriţei Elena Nagy care a reuşit numai puţin de 14 parade!

Golurile echipei CSM Slatina au fost marcate de: Adina Cîrligeanu (4), Sonia Vasiliu (1), Alexandra Andrei (5), Oana Chitacu (10), Luciana Popescu (2), Lorena Ostase (5), Clara Vădineanu (3), Hermina Stoicănescu (1).

De partea cealaltă, cele mai multe goluri pentru clujence le-au înscris: Florina Chintoan (8), Rebeca Necula (6), Patricia Moraru (6), Andreea Barboş (4).

Foarte bună prestaţia arbitrilor Octavian Făneaţă (Arad) şi Ştefan Hendrea (Baia Mare).

Lasă un răspuns