Ajutor pentru doi bunici ce și-au pierdut agoniseala în flăcări

Ajutor-batrani-casa-arsa-Curtisoara
Ajutor-batrani-casa-arsa-Curtisoara Ajutor pentru doi bunici ce și-au pierdut agoniseala în flăcări

Sfârșitul de săptâmână a fost unul dificil pentru pompierii care au au stins un incentiu în comuna Curtișoara. Timp de două ore salvatorii s-au luptat cu flăcările. Din păcate cei doi bătrâni ce locuiau în acea casă au rămas sub cerul liber.

In momentul intervenției pomierilor, flăcările cuprinseseră acoperișul case în care locuiau doi bătrâni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu:’în urma incendiului au ars acoperisul casei pe circa 120 de metri pătrați, tocăria și bunurile din interiorul locuinței’.

Din primele cercetări se pare că, cauza incendiului ar fi  fost un aparat de gătit defect.

Bătrânii , în vârste de 75 de ani, respective 83 de ani, încercau să își pregătească ceva de mâncare, dar  din păcate s-a produs nefericitul eveniment.  Flăcările au mistuit întreaga casă, dar și agoniseala celor doi. Aceștia au rămas doar cu hainele de pe ei.

Pe Facebook vecinii și nepoții au cerut ajutor pentru cei doi. Pensiile foarte mici ale acestora nu le permite să poată reface casa și să iși cumpere tot ce agonisiseră, inclusiv haine.

,,Prin această postare vă rog dacă îi puteți ajuta cu ceva haine și alimente. Noi, cei din familie îi ajutăm cu ce putem dar nu reușim să acoperim toate pagubele. Ar fi de folos dacă aveți mobilă mai veche, pat, televizor, un aragaz, totul vechi este suficient ca ei să poată continua. Sunt doi bătrâni cu vârste între 75-83 de ani foarte bolnavi și doar bunicul are pensie de 700 de lei”, a postat nepoata celor doi.

Cei care vor să le întindă o mână de ajutor celor doi bunici pot merge în Curtișoara , sat Raițiu, strada Agricultorului.

Lasă un răspuns