Descoperitorul de talente, Ion Pârvulescu, înconjurat de foştii elevi la ceas aniversar

La ceas aniversar, Ion Pârvulescu, cel care i-a descoperit pe unii dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti români şi care şi-a dedicate întreaga viaţă sportului rege, şi-a strâns foştii elevi la Sport Arena din Slatina. Invitaţii au format două echipe şi au început un meci demonstrative.

Printre cei care i-au fost alături profesorului în această zi mare s-au numărat:  Vergi Georgescu, Cosmin Stanciu, Sabin Roșca, Victor Crângureanu, Constantin Țîțu, Doru Alexe, Mircea Mihaiu, George Constantinescu,  Mircea Voicu, Marian Popescu, Constantin Grădinaru.

Ion Pârvulescu, a împlinit duminică 80 de ani. În semn de recunoştinţă, pentru întreaga sa activitate, profesorul a primit diplome și plachete din partea Asociației Județene de Fotbal, de la CSM Slatina și Athletic Slatina.

Ionel Dănciulescu, Claudiu Niculescu sau Ionuţ Luţu sunt doar câţiva fotbalişti de renume ai României descoperiţi de antrenorul Ion Pârvulescu. Ultima revelaţie marca Pârvulescu este slătineanul Adrian Niţă.

Cei prezenţi au încheiat seara cu o masă festivă, la unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Slatina, unde au stat la poveşti, depănând amintiri nemuritoare de pe terenurile de fotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura