Firmele cu peste 99 anagajați ar trebui să decaleze programul. Sectorul public va fi obligat

Arafat
Arafat Firmele cu peste 99 anagajați ar trebui să decaleze programul. Sectorul public va fi obligat

Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat, miercuri, că se recomandă ca firmele care au mai mult de 99 de angajați să decaleze programul de lucru al angajaților, iar programul de lucru ar putea începe în trei intervale de lucru diferite. Măsura este obligatorie pentru sectorul de stat.

Decizia a fost luată, miercuri, în cadrul Comitetului pentru Situații de Urgență.

De asemenea, s-a mai stabilit și ca distribuirea în afara României a medicamentelor și materialelor sanitare folosite pentru combaterea coronavirus să fie suspendate timp de șase luni.

Arafat a anunțat și suspendarea până la data de 31 martie a evenimentelor culturale și de divertisment la care sunt prezenți peste 100 de persoane, în spații închise.

„Manifestări cu peste 100 de persoane sunt restricționate: teatre, săli de cinema, orice altă activitate în spațiu închis până la 100 de personae ok, peste nu. Dacă sunt activități în aer liber, se poate face. În interior maxim 100 de persoane. În cazul muzeelor, sistarea activității cu public până în 31 martie, cu posibilitate de prelungire”, a anunțat, miercuri, Arafat.

În România, 31 de persoane sunt confirmate cu coronavirus.

(sursa: Mediafax)

Lasă un răspuns