FRF: „Fără strângeri de mână”

789675-sco1520-cristian-termure-salut-bojan-golubovici-steaua-echipa-suparare-steaua

Meciul de fotbal Sparta Praga - Steaua, scor 1-1, turul 3, Champions League, desfasurat pe Generali Arena, in Praga. 26.07.2016

789675-sco1520-cristian-termure-salut-bojan-golubovici-steaua-echipa-suparare-steaua FRF: „Fără strângeri de mână”

Este oficial! Federația Română de Fotbal recomandă interzicerea strângerilor de mână, gest obișnuit înaintea partidelor de fotbal, în competițiile pe care le organizează.

Zilele trecute UEFA a interzis strângerile de mână înaintea partidelor din competiţiile europene, ca măsura de reducere a răspândirii coronavirusului. Decizia a fost adoptată la recomandarea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Federația Română de Fotbal recomandă evitarea strângerilor de mână înaintea meciurilor din competițiile FRF, în conformitate cu sfaturile oferite de Organizația Mondială a Sănătății pentru a reduce transmiterea COVID-19.

În plus, FRF solicită ca igienizarea vestiarelor să se facă înainte și după fiecare antrenament sau meci, să se evite interacțiunea cu suporterii pentru autografe sau poze, iar plimbările să se facă doar în aer liber, în spații deschise”, este prezentat în comunicatul FRF.

Lasă un răspuns