Kaufland anunță măsuri în cazul COVID-19: Odată pe oră, suprafețele des folosite sunt șterse

kaufland-romania
kaufland-romania Kaufland anunță măsuri în cazul COVID-19: Odată pe oră, suprafețele des folosite sunt șterse

Pentru a spori siguranţa clienţilor şi a angajaţilor, Kaufland România a impus măsuri suplimentare de igienă, dezinfecţie şi prevenţie în magazine şi în sedii, anunţă, miercuri, într-un comunicat de presă., compania.

Cel puţin o dată pe oră sunt dezinfectate cărucioarele de cumpărături, coşurile de mână, mânerele, balustradele, cântarele pentru legume-fructe, mesele de la standul Grill – toate suprafeţele şi obiectele de uz comun utilizate des de clienţi şi angajaţi.

Compania spune că toate magazinele dispun de staţii cu dezinfectant de mâini gratuit, iar angajaţii sunt încurajaţi de conducere să respecte regulile de igienă.

Clienţii trebuie să păstreze distanţa de siguranţă de 1 metru, să evite folosirea bancomatelor şi să opteze pentru plata cu cardul sau telefonul.

Kaufland pune la dispoziţie clienţilor o linie telefonică specială pentru informarea corectă şi completă angajaţilor. În continuare, spune compania, Glovo va livra produse Kaufland la domiciliul clienţilor dacă acestea sunt comandate.

(sursa: Mediafax)

Lasă un răspuns