Oltenii au interzis la ghișeele pentru permise și înmatriculări

permis-auto-1024x585-1
permis-auto-1024x585-1 Oltenii au interzis la ghișeele pentru permise și înmatriculări

Începând cu data de 16.03.2020, înregistrare, examinare/reexaminare probă teoretică, programare/reprogramare probă practică pentru examinarea candidaţilor în obţinerii permisului de conducere, se vor face în baza unei programări on-line.

Generic, operaţiunea de programare la examenul pentru obţinerea permisului de conducere cu toate componentele menţionate mai sus, se numeşte „înregistrare dosar examinare”. În cadrul aplicaţiei, candidaţii se pot programa pentru oricare dintre activităţi, fără să specifice care dintre ele, în limita locurilor disponibile.

Programul de lucru la ghişeul „înregistrare dosar examinare” va fi următoru: marţi între orele 08:30-16:00; joi 08:30-16:00 şi vineri 08:30-13:30.

Timpul alocat pentru fiecare activitate programată va fi de 3 minute.

Accesul în sala de așteptare este permis cu cel mult 15 minute înainte de ora programată, pe baza actului de identitate, doar pentru solicitantul operaţiunii (titular, împuternicit).

Şi reprezentanţii şcolilor de conducători auto au obligaţia de a asigurare igienizarea eficienta a autovehiculelor în care se susţine proba practică.

Lasă un răspuns