CUTREMUR în PNL Olt. Un membru de frunte pleacă din conducere

pnl-vasile
pnl-vasile CUTREMUR în PNL Olt. Un membru de frunte pleacă din conducere

Prim- vicepreședintele Organizației județene Olt a PNL, pe domeniul Strategii Politice si Comunicare, primarul comunei Studina, Marian Vasile și-a anunțat demisia joi seară din funcțiile deținute în partid. În ultima perioadă acesta nu a fost pe aceiași lungime de undă cu conducerea partidului, lucru ce i-a adus mai multe probleme în Organizație.

Acesta susține că la baza deciziei a stat :’o diferență de opinii și văd altfel modul în care trebuie făcută construcția politică în PNL Olt’.

Marian Vasile a lăsat să se înțeleagă nu numai că nu este de acord cu conducerea Organizației, ci și cu modul în care au fost promovați unii oameni ai partidului.

‘De când activez în politică și în administrație am luptat și am promovat ideile liberalismului, am crezut în comunicare, transparență, echipă și sunt un om căruia îi place competiția și adevărul.
Am propovăduit oriunde am avut posibilitatea, criteriile de competență, profesionalism și meritocrație, cred cu toată tăria că punerea în practică a acestora este singura șansă pentru dezvoltarea societății, pe toate fronturile și cred cu toată tăria că va veni și acel moment’
, a scris Marian Vasile, pe pagina sa de socializare.

Acesta renunță doar la funcția politică, va rămâne însă membru PNL și va candida pentru un nou mandat de primar în Studina.

‘Pentru a nu lăsa loc interpretărilor, anunț că rămân în PNL, voi candida pentru funcția de primar al frumoasei mele localități, Studina și voi face tot ceea ce îmi sta în putere pentru a duce la bun sfârșit procesul de dezvoltare al acesteia’, a completat edilul.

Lasă un răspuns