Autobuzele Loctrans sunt dezinfectate zilnic

loctrans
loctrans Autobuzele Loctrans sunt dezinfectate zilnic

Flota de autobuze a Loctrans a fi  dezinfectată zilnic. Astăzi, 13 martie,  acțiunea de dezinfecție a fost făcută cu o firmă specializată, iar  seara, fiecare autobuz este curățat cu cloramină. 4000 de slătineni folosesc zilnic transportul în comun, astfel că, aceste măsuri erau necesare.

Facem tot ce putem pentru siguranță călătorilor! Asta spune directorul de la Loctrans care și-a mobilizat angajații să curețe cât mai des mijloacele de transport în comun. Asta în condițiile în care au solicitat ajutor la autoritățile competente, dar le-a fost închis telefonul în nas.

‘Din păcate, am cerut ajutor ajutor autorităților iar problema noastră nu a fost nici măcar subiect de discuție în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Din păcate nici Prefectură , nici instituțiile  de support, în speță DSP nu ne-au furnizat niciun fel de date sau ghid pentru a face aceste dezinfecții. Suntem în situația de a contracta o firmă de profil și de a nea ajuta singuri cu cloramină’, a spus directorul Loctrans.

Cei de la transportul în comun nu au putut aștepta, timp în care 4000 de slătineni ar fi puși în pericol epidemiologic zilnic. Astfel că, din bugetul companiei au fost cumpărate soluții de dezinfecție și a fost încheiat un contract cu o firma de specialiate. Astăzi cele 18 autobuze au fost dezinfectate. Zilnic Loctrans plătește 450 de lei pentru dezinfecția autobuzelor , iar la retragerea în depou se face o noua dezinfecție cu cloramină. După fiecare cursă, la capăt de linie, barele și mânerele autobuzelor sunt dezinfectate , iar la șfârșitul zilei se face dezinfecție general a fiecărui mijloc de transport în comun. Mai mult, pe piață există o criză a produselor de dezinfecție. Compania nu nu mai găsește să achiziționeze produse de dezinfecție pentru angajați. Cei mai expuși sunt controlorii și șoferii.

‘Am luat decizia de achiziționa cloramină pentru a dezinfecta toate autobuzele. Zilnica acestea sunt dezinfectate. și am mai încheiat și un contract cu o firmă care se ocupă de lucrul acesta. Este o măsură neceră pentru a proteja cei peste 4000 de slătineni care zilnic folosesc mijolacele de transport în comun’, a completat Grecu.

Orarul Loctrans  nu s-a schimbat și va rămâne cel obișnuit până la alte indicații din partea autorităților. Mai mult au fost introduce in circulatie cele trei microbuze achizițioante la începutul anului de către municipalitate , pentru a reduce supraaglomerere pe unele rute

Lasă un răspuns