Conducerea de stat a României intră în autoizolare din cauza iresponsabililor de la PNL

ALDE-2020

ALDE arată, vineri, pe Facebook, că PNL a dat dovadă de iresponsabilitate și acesta este motivul pentru care conducerea de stat a României intră în autoizolare, adăugând că premierul interimar a intrat în contact direct cu președintele Klaus Iohannis.

„Conducerea de stat a României e forțată să intre în autoizolare din cauza iresponsabililor de la PNL. Pe timp de criză majoră pentru sănătatea publică, Guvernul României intră în autoizolare! Practic, România a rămas ieri fără prim-ministru, pe motiv de „maturitate politică” (cum a spus președintele Iohannis), iar azi a rămas fără premier interimar pe motiv de izolare, fiind printre suspecții de coronavirus. Conducerea de stat a României intră în autoizolare din cauza iresponsabililor de la PNL, pentru că, nu trebuie să uităm că, pe 11 martie, președintele Klaus Iohannis a avut o întâlnire și a stat față în față cu Ludovic Orban și Florin Cîțu, iar în aceeași zi a participat la ședința Grupului de Lucru Interinstituţional ce a avut loc la Guvern, ședință la care au luat parte oficialii celor mai importante instituții ale statului, plus mediul de afaceri”, a scris ALDE, pe pagina de Facebook.

Conform sursei citate, PNL și-a retras, joi, premierul desemnat, „lăsând România în continuare în criză politică în plină criză de coronavirus”.

„Azi (vineri – n.red.) Ludovic Orban și toată conducerea PNL, împreună cu miniștrii săi, sunt suspecți de coronavirus după ce un senator PNL a fost confirmat cu coronavirus! După ce a aflat că e suspect de coronavirus, Orban a ales să facă o conferință de presă!!! Ceva mai iresponsabil rar am văzut”, mai scrie ALDE.

Ludovic Orban a anunțat, vineri, că el și restul echipei de conducere a PNL se izolează, după ce senatorul Vergil Chițac a fost confirmat cu coronavirus.

(sursa: Mediafax)

Lasă un răspuns