În plină pandemie mondială, România are nevoie, mai mult ca oricând, de Stabilitate!

Comunicat-PSD

Națiunea română trăiește un moment rușinos de iresponsabilitate, de incompetență crasă și de lașitate politică de neconceput, din partea unui partid care a eșuat lamentabil în fața unui popor vulnerabil care trăiește, acum, o provocare medicală extremă. PNL numele tău este IRESPONSABILITATE!

Joaca de-a politica, în care îți faci calcule electorale și strategii pentru anticipate, în contextul în care România este la un pas de instituire a stării de urgență în lupta cu coronavirus, reprezintă o formă înaltă de trădare a interesului public; este o trădare a cetățenilor români care au nevoie de STABILITATE, ​RESPONSABILITATE și UNITATE. Care au nevoie de un GUVERN cu puteri depline! Au nevoie de un PREMIER!

​          Mascarada asumării unui guvern Cîţu, cu audieri în Parlamentul României a tuturor miniștrilor pe care și-i dorea în echipa sa, a ținut țara în loc. Este inadmisibil ca după această defilare grotescă, în pre-ora validării sale, să dea bir cu fugiții. Este bătaie de joc și o formă gravă de ignoranță a stării de alertă și asta în contextul în care a ciuntit bugetul sănătății, favorizând ingineriile financiare ale clienților politici. Este duplicitate, chiar minciună, în contextul în care se promiteau “lucruri minunate” pe care o să le facă.

​          Rezultă, iată, singurul scop al guvernării PNL, al lui Ioannis, Cîţu, Orban și alții, la fel de slabi ca ei: anticipate NU SĂNĂTATE, jocuri electorale, NU STABILITATE!

​          Este sinistru să-ți predai mandatul în fața efectelor economice și sociale pe care le traversăm.

​          Lașitate, incompetență, iresponsabilitate, eșuare, clientelism, ignoranță, CRIZĂ = PNL.

Președinte PSD Olt,

Marius OPRESCU

Lasă un răspuns