Orban anunță : Mă voi izola va Vila Lac

Orban-Covid-2020

Ludovic Orban anunță că nu mai merge la consultări: Ar însemna să expun președintele

Premierul interimar Ludovic Orban a anunțat, vineri, că, după ce parlamentarul Virgil Chițac a fost confirmat cu coronavirus, atât el, cât și toți membrii Biroului pollitic național se vor izola, la domiciliu.

Premierul interimar Ludovic Orban a anunțat, vineri, că a intrat în contact cu senatorul Virgil Chițac, care a fost confirmat cu coronavirus.

În acest context, Orban a anunțat că Biroului politic național se vor izola.

„Toți membrii Biroului Permanent Național al PNL se vor izola la domiciliu. Toți senatorii PNL au obligația să se autoizoleze. Am cerut Ministerului Sănătății un mecanism rapid de anchetă epidemiologică în PNL”, a mai spus Orban.

Premierul interimar a mai spus că miniștrilor și membrilor BEX PNL li se vor prelua probe pentru a fi diagnosticați.

„Mă voi izola la Vila Lac 1 unde vom avea toate atribuțiile exercitate. Urmează să luăm o decizie pentru a vedea unde se izolează miniștrii. (…) Miniștri să se ducă la birourile lor, să nu aibă contacte cu angajații, să evite răspândirea. Își vor exercita atribuțiile. Solicit intregului dispozitiv de luptă impotriva coronaviruslui să nu înceteze procedurile, să nu fie afectată capacitatea Guvernului de a lupta împotriva coronavirusului”, a adăugat Orban.

(sursa: Mediafax)

Lasă un răspuns