Paul Stănescu, secretarul general al PSD: Niciodată nu am crezut că va trebui să iau o decizie atât de grea

646x404-4

Secretarul general al PSD, senatorul Paul Stănescu a declarat că a votat azi în favoarea Guvernului Orban 3, un guvern despre care știe că este format din iresponsabili, dar că a pus mai presus sănătatea și siguranța românilor care au nevoie de un guvern care să ia legal măsurile care se impun în contextul epidemiei de coronavirus COVID-19.

El deplânge faptul faptul că liderii PNL în loc să se prezinte la Parlament și să își voteze guvernul propus au ales să chefuiască prin vilele de protocol ale statului:

”Niciodată nu am crezut că va trebui să iau o decizie atât de grea. De a vota  un guvern despre care știu deja că e iresponsabil. Să fac asta, în timp ce exact cei care l-au propus și care trebuiau să-l susțină, nu sunt astăzi aici, în Parlament, la vot, ci chefuiesc prin vilele de protocol.

Dar, și dacă nu îl votam, rămâneau aceiași oameni. De acum, nu mai pot țipa peste tot că nu pot lua măsuri pentru sănătatea oamenilor. De acum au puteri depline. Să dea drumul la treabă! România are nevoie rapid de măsuri concrete.

PSD rămâne singurul partid responsabil care pune mai presus sănătatea și siguranța oamenilor!”, a spus Paul Stănescu într-o reacție la votul de azi pentru stiripesurse.ro

Lasă un răspuns