Gravidă din Slatina, suspectă de COVID 19 s-a plimbat prin tot orașul

images-5
covid Gravidă din Slatina, suspectă de COVID 19 s-a plimbat prin tot orașul
A laboratory worker places a test tube containing a patient’s sample into a box during coronavirus detection tests in the virology research labs at UZ Leuven university hospital in Leuven, Belgium, on Friday, Feb. 28, 2020. China has kick-started a clinical trial to speedily test a drug for the novel coronavirus infection as the nation rushes therapies for those afflicted and scours for vaccines to protect the rest. Photographer: Geert Vanden Wijngaert/Bloomberg via Getty Images

De săptămâni bune autoritățile cer populație să evite aglomerațiile, iar celor veniți din zone afectate de COVID 19, într-o mai mare sau mai mică măsură, dar aceste solicitări au fost ignorate de mulți.

În acest moment, în Slatina a apărut un caz suspect de COVID 19.  Pe surse, se pare că este vorba de o gravidă ce s-a întors din Anglia pe 16 martie și nu a respectat nicio normă impusă. Acesta nu s-a autoizolat la domiciliu, ba mai mult s-a plimbat pe străzi punând în pericol atât viața pruncului pe care îl poartă în pântece, cât și a  oamenilor de pe stradă.

Se pare că starea femeii s-a înrăutățit noaptea trecută, când a cerut și ajutorul echipelor speciale. Femeia a fost testată iar primul rezultat este pozitiv. Mai multe echipaje de poliție au fost în fața blocului unde locuiește femeia de pe strada Libertății din Slatina.

Gravida ar fi fost transportată noaptea trecută la un spital din București.

Vom reveni cu amănunte atunci când reprezentanții DSP Olt  vor emite un comunicat de presă.

Lasă un răspuns