Măști conecționate în fabricile senatoarei Siminica Mirea

masti-siminica-mirea
masti-siminica-mirea Măști conecționate în fabricile senatoarei Siminica Mirea

În plină pandemie, timp în care trebuie să fin solidar și responsabili, din ce în ce mai mulți oameni înțeleg să facă acest lucru. Un exemplu de om care a ales să își ajute semenii în plină criză este și senatorul de Olt Siminica Mirea.

Producția din croitoriile deținute de acesta s-a schimbat radical. Zilele acestea, în fabricile deținute de parlamentarul de Olt sunt confecționate sute de măști și combinezoane.

În funcție de materia primă disponibilă, fabricile din Crâmpoia și Șerbănești produc zilele acestea echipamente de protecție pentru personalul medical de la cea mai mare unitate medicală din județ.

Producția de măști va continua și în perioada următoare, acestea urmând să ajungă la Spitalul Slatina.

Directoarea de îngrijiri medicale de la Spitalul Slatina, Mirela Stăncioiu, i-a mulțumit senatorului de Olt pentru gestul său umanitar.

„Mulțumim pentru tot ajutorul oferit ( chiar de nu a fost solicitat). Oamenii adevărați oferă fără să li se ceară! Mulțumim d-na Siminica Mirea! ( este doar exemplu, numărul nu contează)”, a scris Mirela Stăncioiu pe Facebook.

Sute de astfel de măști și combinezoane produse în fabricile din județ au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Totodată, măștile sunt împărțite și la primării, dar și întregii comunități locale.

La nivel național există o adevărată criză de echipamente de protecție.

Lasă un răspuns