Polițiștii au confiscat mii de măști, mănuși și dezinfectanți de la speculanți care le vindeau la suprapreț

politist-prins-in-flagrant-Deveselu
politist-prins-in-flagrant-Deveselu Polițiștii au confiscat mii de măști, mănuși și dezinfectanți de la speculanți care le vindeau la suprapreț

Apar noi informații după cele trei percheziții domiciliare în București și județul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul comerțului cu produse sanitare și echipamente medicale de protecție.

Perchezițiile se fac de către polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Polițiștii au găsit aproximativ 9.000 de măști și 10.000 de perechi de mănuși, 600 de litri de dezinfectant pentru suprafețe și mâini, precum și 240 de ochelari de protecție.

Oamenii legii au ridicat întreaga cantitate de produse sanitare și echipamente medicale de protecție.

Acțiunea este sprijinită de Brigada Specială de Invervenție a Jandarmeriei.

“Astăzi, 19 martie, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București , sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în București și județul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul comerțului cu produse sanitare și echipamente medicale de protecție.

În urma perchezițiilor efectuate au fost găsite si ridicate peste 13. 500 de măști de protecție și peste 11.000 perechi de mănuși. Au fost ridicați circa 900 de l de dezinfectant pentru suprafețe și mâini și peste 300 de ochelari de protecție.

Lasă un răspuns