Primăria Slatina dezminte o știre falsă

index-6
index-6 Primăria Slatina dezminte o știre falsă

În cursul acestei zile, pe whatsapp a circulat o informaţie conform căreia slătinenii trebuie să ţină geamurile închise după ora 23:00 pentru că se va pulveriza cu substanțe dezinfectante deasupra orașului. În urmă cu puţin timp, autorităţile locale au dezmințit  informație postând următorul mesaj pe pagina de socializare a primăriei:

„Dragi slătineni,

Vă semnalăm o informație falsă, distribuită pe rețeaua WhatsApp: Un avertisment cu privire la o așa-zisă misiune a Forțelor Aeriene Române, prin care elicoptere militare ar urma să pulverizeze deasupra Municipiului Slatina substanțe dezinfectante. Autorul acestei dezinformări cere populației să nu deschidă ușile și ferestrele începând cu ora 23:00.

Această informație este în totalitate falsă!

Acum, mai mult ca oricând, venim către dumneavoastră cu îndemnul de a lua în considerare mesajele de interes public, doar din surse oficiale, precum comunicatele de presa ale instituțiilor publice.
Astfel, vom combate împreuna fake news-urile!

Încă o dată apelam la rațiune, calm și responsabilitate.
Vă asigurăm ca vom da dovadă de aceeași transparență ca și până acum, cu privirile la măsurile pe care le vom lua pentru locuitorii orașului nostru!” a precizat Emil Moţ.

Lasă un răspuns